Προϊόντα

» Πισίνες

ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ
·      Τα χημικά πρόσθετα που προσφέρουμε για την επεξεργασία του νερού Κολυμβητικών δεξαμενών, είναι των εργοστασίων «ASTRAL–CTX»,  παγκοσμίου κύρους στον τομέα του εξοπλισμού αλλά και των χημικών πρόσθετων,  κατέχοντας το 65% των εφαρμογών ανά τον κόσμο.
 
·     Είναι απόλυτα ελεγμένα για την χρήση τους και οι διάφορες χλωριούχες - αλογόνες ουσίες που περιέχουν, δεν διαφοροποιούν την τιμή του ΡΗ ακόμη και σε νερά με υψηλό βαθμό σκληρότητας (δεν περιέχουν άλατα του ασβεστίου και υποχλωριώδη) .
 
 
·       Ειδικό ενημερωτικό φυλλάδιο σχετικά με την δοσολογία των χημικών καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για την συντήρηση της πισίνας σας παρέχεται εντελώς δωρεάν, κατόπιν ζήτησης.
 
·      Για την αυτόματη δοσομέτρηση και έλεγχο της ποιότητας του νερού των κολυμβητικών δεξαμενών, η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να προμηθεύσει αλλά και να εγκαταστήσει μικροϋπολογιστές αυτομάτου ρύθμισης «PH – REDOX». Οι προαναφερόμενες μονάδες είναι υψηλής πιστότητας και μειώνουν τα λειτουργικά έξοδα στο ελάχιστο, αποτρέποντας εντελώς το φαινόμενο της υπερχλωρίωσης - υπερκατανάλωσης χημικών.